VVS FORHANDLEREN
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

varmtvannsbereder

Et norsk industrieventyr 

OSOs historie gjennom tre generasjoner, fra oppstarten i 1932 til i dag.

Gründeren – Reidar Frölich Braathen – startet Oslo Sveisebedrift (OSO) ved Akerselva i Oslo i 1932 som en av Norges aller første sveiseverksteder. Reidar var både smed og fly-løytnant og blant de første i landet som kunne både elektrisk- og autogen sveising. Med minimale ressurser konstruerte gründeren Norges første helsveisede varmtvannsbereder. Takket være kontinuerlig innovasjon hadde Reidar 100 mann i arbeid innen 1940. Hans 50 aktive år ble fundamentet for OSO Hotwater - et norsk industrieventyr.

2. generasjon – Chris Reidar Braathen – var med på gjenreisingen av OSO etter krigen, når fabrikken ved Akerselven lå brakk. I 1964 etablerte Reidar OSO ved Drammenselven, hvor bedriften fortsatt har all produksjon av beredere. Chris Reidar var Tekniker og hadde stor innsatsvilje, i tillegg til idealistiske ideer. Chris Reidar har gjennom sine 50 år kombinert industri og miljøvern på en enestående måte, og gitt OSO anerkjennelse som en av Nordens ledende miljøbedrifter.

3. generasjon – Sigurd & Christoffer Braathen – tar OSO videre med en klar målsetning om å fortsatt være en Norsk familiebedrift. OSO har aldri gått med underskudd og 3. generasjon fortsetter å bygge OSO sten for sten. OSO Hotwater er i dag en av Norges mest robotiserte virksomheter, og en ledende teknologibedrift. Uten satsning på automasjon hadde ikke OSO kunnet produsere i verdens dyreste land, og vi er stolte av å bidra til verdiskaping og arbeidsplasser i Norge. 

1
Viser 1 til 2 (av 2 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke